FLEXIBELE OPLOSSINGEN & VIRTUAL OFFICE

  • vestigings- en postadres in Amsterdam
  • 020 telefoonnummer voor uw bedrijf
  • alle handling compleet verzorgd
  • shared offices
  • flexibele werkplekken
  • vergaderfaciliteiten

Virtual office Amsterdam

Business Center Kaap Noord biedt ondernemers de mogelijkheid om Kaap Noord te kiezen als vestigings-, postadres voor Amsterdam zonder zich fysiek op Kaap Noord te hoeven vestigen. Het kan hierbij gaan om zowel een postadres, een vestigingsadres als een inschrijvingsadres voor de Kamer van Koophandel. Bedrijven kunnen daarbij gebruik maken van het kantooradres en de diensten van Business Center Kaap Noord om een hoofd- of nevenvestiging in te schrijven met Amsterdam als vestigingsplaats.

Door te kiezen voor een Virtual office Amsterdam bij Kaap Noord kunt u meeliften op de uitstraling van ons Business Center als business address, een centraal gelegen Amsterdams zakenadres als virtuele vestingslocatie voor uw bedrijf in de vorm van de afname van Virtual Office.

Een virtuele inschrijving op ons adres kan worden gecombineerd met het op afroep beschikbaar stellen van vergader-, en overlegruimtes en flexplekken. Op deze manier kunt u optimaal gebruikmaken van de virtuele en flexibele vestigingsopties op Kaap Noord. Ook kunt u gebruik maken van onze services om namens uw bedrijf post te ontvangen en/of te versturen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van onze telefonische oplossingen zoals een eigen 020 nummer en een telefonische antwoordservice.

Als u zich virtueel vestigt dan nemen wij uw post in ontvangst, bewaren die of sturen die door. Ook bestaat de mogelijkheid om deze te openen en de inhoud te scannen en mailen of, indien gewenst, de handling of opvolging te verzorgen. Ook bieden wij de mogelijkheid om namens u de basisadministratie en agendabeheer te verzorgen. Evenals mailings, printen, kopiƫren, inbinden, sorteren, samenvoegen en versturen van documenten en pakketten tot en met fulfillment. Kortom invulling geven aan uw Nederlandse / Amsterdamse vestiging of dependance.

Flexwerken

Het gebruik maken van de mogelijkheden voor virtuele registratie is natuurlijk uitermate goed te combineren met de mogelijkheden voor het huren op tijdelijke of permanente basis van een flexplek, of door gebruik te maken van onze vergadervoorzieningen.

Naast de mogelijkheid om semipermanent een zelfstandig kantoor of een serviced office te huren biedt Kaap Noord ook flexibele werkoplossingen. Hierbij valt te denken aan coworking, flexplekken in een shared office, kantoor per uur, dag of week. Flex-huurders, gebruikers van flexibele werkplekken en bedrijven die gebruik maken van de virtuele vestigingsoplossingen van Kaap Noord kunnen tegen gereduceerde tarieven gebruik maken van de aanwezige vergaderfaciliteiten.