ZELFSTANDIGE KANTOORRUIMTES

  • oppervlakte 64 tot 214 m2
  • startklaar opleveringsniveau
  • eigen voordeur, pantry en toilet
  • gratis parkeren
  • dedicated glasvezelverbinding
  • vergaderfaciliteiten

Kantoorruimte Amsterdam gezocht? Business Center Kaap Noord verhuurt een groot aantal zelfstandige bedrijfsunits, variërend in grootte van 64 tot 214 m².

Kantoorunits op de begane grond en eerste verdieping

Een aantal van de kantoor-, bedrijfsruimtes van Kaap Noord zijn gelegen op de begane grond en worden direct ontsloten via het binnenterrein. Het merendeel van deze units heeft een oppervlakte van ca. 150m² gelijk verdeeld over twee verdiepingen. Deze bedrijfsruimten hebben allemaal een eigen entreehal met trap naar de eerste verdieping. Ook beschikken de units over een overheaddeur voorzien van dubbelglas. Dit maakt dat de begane grond ruimte geschikt is om te gebruiken als kantoor maar ook bijvoorbeeld als showroom, workshop-, of vergaderruimte. De ruimtes zijn voorzien van een pantry, toilet, verlichting, elektra en een cv installatie. Huurders kunnen gebruik maken van het glasvezelnetwerk van Kaap Noord. Het betreft hier volledig zelfstandige kantoorruimte met een eigen (post-) vestigingsadres en voorzien van alle nutsaansluitingen.

Parkeren doet u op het parkeerterrein van Kaap Noord. De huurders van de kantoorruimtes op de begane grond kunnen tevens exclusief gebruik maken van de parkeerplaats voor hun overheaddeur die voor hen is gereserveerd in verband met de mogelijkheid van laden en lossen.

Zelfstandige kantoorruimte Amsterdam, gelegen op de 2e verdieping aan het parkeerdek

Een aantal van de zelfstandige kantoorruimtes is gesitueerd aan het parkeerdek gelegen op de 2e verdieping van Kaap Noord. Deze kantoren zijn gelegen aan een galerij. Afgezien van een tweetal grotere kantoren zijn deze units 64m2 groot. Ze beschikken over een eigen eigen entreehal met toilet. De units hebben een glazen pui waardoor de ruimtes uitstekend te gebruiken zijn als kantoor. Iedere ruimte is voorzien van een pantry, verlichting, datanetwerk en eigen elektrameter. De verwarming geschiedt collectief. Het betreft hier volledig zelfstandige bedrijfshuisvesting met een eigen (post-)adres. Huurders kunnen gebruik maken van het glasvezelnetwerk van Kaap Noord. Gratis parkeren is mogelijk op het parkeerdek op de tweede verdieping.

NU BESCHIKBAAR:
Diverse kantoorruimte Amsterdam: